.

Over Slaapkenner Rademakers

Geschiedenis van Slaapkenner Rademakers

Wij gaan al wat jaartjes mee! Lees Slaapkenner Rademakers complete geschiedenis van start tot het heden.

In 1992 opende Interieurspecialist Rademakers uit Hulst in Terneuzen een filiaal onder de naam Adviseur voor Beter Slapen Rademakers. De personele bezetting bestond uit een vaste verkoper met af en toe assistentie van een tweede verkoopkracht. De zaak ontwikkelde zich prima.

Eind 1996 stopte de familie Rademakers er mee en vond overname plaats door Dees Interieur te Zaamslag, goede collega van de firma Rademakers en eveneens sinds mensenheugenis actief met o.a. de verkoop van bedden. Sindsdien is de positieve ontwikkeling verder gegaan. De winkelruimte werd snel te klein en er werd alternatieve verkoopruimte gezocht. Enkele opties waren in beeld, maar helaas ging met het realiseren hiervan te veel tijd verloren. Totdat het moment aanbrak waarop het grote huidige winkelpand in de Noordstraat beschikbaar kwam en vervolgens kon worden verbouwd, ingericht en betrokken.

Op 15 december 2004 was het dan eindelijk zover: de nieuwe Slaapkenner Rademakers, aangesloten bij de landelijke formule De Slaapkenner, kon feestelijk worden geopend! Vanaf dat moment is verwachting werkelijkheid geworden: heel aantrekkelijke presentatiemogelijkheden (diverse formules verdeeld over 6 etages in bijbehorende sfeer) geven aan wat slapen tegenwoordig allemaal inhoudt. Slaapkenner Rademakers prijst zich gelukkig met deze grote verbetering en de praktijk bewijst dit. Er is sprake van sterke toename in de verkoop, zowel vanuit Zeeuws-Vlaanderen als vanuit overig Zeeland en België.

Onze deskundige adviseurs, die regelmatig door trainingen, bedrijfsbezoeken e.d. bijgeschoold worden, staan heel graag voor u klaar. Goed slapen is steeds belangrijker geworden en heeft alles met uw gezondheid te maken. Slaapkenner Rademakers doet er dus werkelijk alles aan daarin iets voor u te mogen betekenen en wil dat graag bewijzen. U bent dan ook van harte welkom in onze droomwereld van 6 etages slaapcomfort!