.

Over Slaapkenner Rademakers

Slaapkenner Rademakers in de regio Axel, Hulst en Oostburg is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Hartelijk welkom op de site van Slaapkenner Rademakers te Terneuzen. Hier kunt u alvast kennismaken met ons uitgebreide assortiment bedden, boxsprings, matrassen, hoofdkussens, bedtextiel etc. Wij hebben 6 etages, 1200 m2 slaapoplossingen, ook voor u! We zien u graag in onze zaak aan de Noordstraat 7-13 in Terneuzen.
In onze zaak is een ruime lift aanwezig voor eventuele kinderwagens, rolstoelen of scootmobielen.

We zijn een ervaren, onafhankelijke slaapspecialist en werken met diverse kwaliteitsmerken zoals: Auping, Tempur, NOX, Vroomshoop, Wonderland, Optisleep, etc.

Ab, Aafke en Jeroen nemen u graag mee in een droomwereld van slaapcomfort.

Alle aandacht

Wanneer je wil weten welke matras bij jouw slaapwensen past en welke dekbed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en maar ook inspiratie.

Als u dat wenst, komt Slaapkenner Rademakers bij u thuis een beddencheck uitvoeren. We beoordelen de situatie dan ter plaatse en bieden u geheel vrijblijvend een slaapoplossing. Daarnaast is het ook mogelijk onze hoofdkussens een week thuis uit te proberen.

Slaapadvies op maat

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

Jarenlange ervaring

In 1992 opende Interieurspecialist Rademakers uit Hulst in Terneuzen een filiaal onder de naam Adviseur voor Beter Slapen Rademakers. De personele bezetting bestond uit een vaste verkoper met af en toe assistentie van een tweede verkoopkracht. De zaak ontwikkelde zich prima.

Neem contact op met Slaapkenner Rademakers

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!