Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Dé comfortabel slaap specialist in regio Terneuzen

Een gewichtloos gevoel met TEMPUR®

TEMPUR® staat bekend om zijn stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapoplossingen. Ervaar het gewichtloze gevoel op een TEMPUR® bed en ontdek waarom mensen over de hele wereld hiervoor kiezen. Kom langs bij Slaapkenner Rademakers in Terneuzen en probeer het zelf.

Bezoek de showroom
Verbeter je slaapkamer met Tempur

Een TEMPUR® bed is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de uitstraling van jouw slaapkamer. De stijlvolle designs zijn een lust voor het oog. Investeer in een TEMPUR® bed en bedbodem voor een comfortabele en ergonomische slaapervaring.

Zwevend comfort met Tempur

De TEMPUR® matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van deze matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies uit de stevige TEMPUR® Original matras, het zachte TEMPUR® Cloud matras, of de perfecte balans van de TEMPUR® Sensation lijn. Bezoek Slaapkenner Rademakers en ervaar het zelf.

Jouw Tempur kussenwensen

Het juiste kussen is essentieel voor een goede slaaphouding. TEMPUR® biedt een breed assortiment aan hoofdkussens voor alle slaaphoudingen en voorkeuren. Of je nu een favoriete slaaphouding hebt of wisselend slaapt, er is een TEMPUR® ergonomisch of comfort kussen voor je.

Comfort is de sleutel bij Tempur

Naast bedden, matrassen en kussens biedt Slaapkenner Rademakers ook zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Kom langs in onze showroom in Terneuzen en ontdek het volledige assortiment.

Vertrouw op TEMPUR® bij Slaapkenner Rademakers in Axel, Hulst en Oostburg.

Als dé TEMPUR® specialist in de regio Axel, Hulst en Oostburg, biedt Slaapkenner Rademakers een uitgebreid assortiment TEMPUR® producten. Van bedden, matrassen en kussens tot zitkussens, beddengoed en meer. Kom langs in onze showroom in Terneuzen en samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw slaapcomfort.
Kom langs

Slaapkenner Rademakers, jouw TEMPUR® specialist in de regio Axel, Hulst en Oostburg.

Slaapkenner Rademakers is dé TEMPUR® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment TEMPUR® bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Terneuzen naar de mogelijkheden bij jou thuis.