.

ConceptMe 210 draaideurkast met sokkelladen in Terneuzen

Fijn wat extra opbergruimte! De Concept Me 210 draaideurkast met sokkelladen zorgt dat er toch nog net die dekbedden, dekens of andere items in de kast passen. Ook fijn: je kan er makkelijk bij, omdat de laden onder het hang en leggedeelte zitten. De 210 is beschikbaar in meer dan 20 soorten deurkleuren, 4 soorten grepen en maatwerk dus in alle formaten beschikbaar.
Vanaf € 891,00
Afspraak maken
Naast ledikanten, nachtkastjes en commodes heeft Concept Me ook een uitgebreid kastenprogramma. Deze kasten hebben naast een aan te passen look voor jouw wensen ook nog andere fijne opties. Denk aan verlichting, verschillende grepen en de kasten worden standaard met softclose geleverd.

Concept Me geeft dus de mogelijkheid om  een eenheid te creëren in de slaapkamer met de andere genoemde producten. Omdat onze kasten maatwerk zijn, adviseren wij  de ruimte waar de kast komt, op te (laten) meten en advies in te winnen bij onze Slaapkenner specialisten. Zij weten, door hun jarenlange ervaring, welke mogelijkheden er zijn die aansluiten op jouw wensen. 
Meer informatie
EAN 9900032109980
Type product Kledingkast
Serie 210
Merk Nolte
Collectie ConceptMe